Rüyada mezar taşına oturmak

Rüyada mezar taşına oturmak hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet eder.

Rüyada mezar taşına oturmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz misafirleriniz olabilir veya siz davet edebilirsiniz.

Rüyada mezar taşına oturmak zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada taşa oturduğunu görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada taş üstüne oturmak kalbini kıracağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada taş üzerinde oturmak ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına alamet etmektedir.

Rüyada taşın üzerine oturmak büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taşın üstünde oturmak mal ve para biriktireceğine, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada taş üstünde oturmak işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine delalet eder.

Rüyada taş üzerine oturmak yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments