Rüyada mezar başında oturmak

Rüyada mezar başında oturmak inancından sapacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, rahatlık içinde yaşayacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar başında oturmak gördüyseniz:

  • Hiçbir ard niyet olmayan durumları bile şüpheyle karşılama eğilimlerindesiniz.

Rüyada mezarın başında oturmak iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine rivayet eder.

Rüyada mezar başında oturmak her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar başında oturduğunu görmek ters giden işlerin düzeleceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sofra başında oturmak başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada merdiven başında oturmak yeni bir ortaklık kurulacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına işarettir.

Rüyada kabir başında oturmak başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına delalettir.

Rüyada merdivenin başında oturmak esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine inanılır.

Rüyada ateş başında oturmak iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments