Rüyada mezarlığın üstüne oturmak

Rüyada mezarlığın üstüne oturmak eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlığın üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızın eğlenme tekliflerini kabul edin zararlı çıkmazsınız.

Rüyada mezarlığın üstüne oturmak aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, ailenin büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada yumurta üstüne oturmak engellerin aşılacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına delalet eder.

Rüyada sandık üstüne oturmak üzüntülerini ve acılarını unutacağına, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Rüyada kaplumbağanın üstüne oturmak eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, beğenilen işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın üstüne oturmak gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, aydınlık bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada toprağın üstüne oturmak kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yumurtanın üstüne oturmak aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine işaret eder.

Rüyada bokun üstüne oturmak insanlar tarafından ayıplanacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments