Rüyada birşey ölçmek

Rüyada birşey ölçmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, hayırlı haberler duyacağına, hasretliğin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birşey ölçmek gördüyseniz:

  • Yürüyüşlere çıkıp biraz da spor yapabilirseniz kendinizi daha iyi hissedersiniz.

Rüyada karışla ölçmek istenen her şeye sahip olunacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada toprak ölçmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına tabir olunur.

Rüyada tarla ölçmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, mutluluğunun artacağına delalettir.

Rüyada birinin boyunu ölçmek onları kendi gözünden bile sakınacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine rivayet eder.

Rüyada tansiyon ölçmek kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına delalettir.

Rüyada yol ölçmek çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına delalet eder.

Rüyada kilo ölçmek girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına inanılır.

Rüyada birşey ölçmek rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments