Rüyada belini ölçmek

Rüyada belini ölçmek ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, adım atarken çok zorlanacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, gülen yüzünün solacağına inanılır.

Rüyada belini ölçmek gördüyseniz:

  • Karşı cinsle kontak kurabilmek açısından da oldukça şanslısınız.

Rüyada belini ölçmek işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına işarettir.

Rüyada yol ölçmek kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, küslerin ve dargınların barışacağına işaret etmektedir.

Rüyada birşey ölçmek sağlık sorunlarından kurtulacağına, kişinin kazancının artacağına yorulur.

Rüyada cetvelle ölçmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına tabir olunur.

Rüyada ölcü almak herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada biriyle boy ölçmek diploma ve meslek sahibi olacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına delalet eder.

Rüyada mezar ölçmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine alamet eder.

Rüyada arazi ölçmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments