Rüyada eski mezar kazmak

Rüyada eski mezar kazmak işlerinde aksama olacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, kendi işine sahip olacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, komşular tarafından kötülenileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski mezar kazmak gördüyseniz:

  • Dostlarınızın yardım taleplerini geri çevirmeyeceksiniz.

Rüyada eski mezar kazmak tüm arzularının yerine geleceğine, yeni bir makama sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada elle mezar kazmak kafasındaki her soruya cevap bulacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine delalettir.

Rüyada dolu mezar kazmak uzun yıllar boyunca konuşulacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine alamet eder.

Rüyada mezarlığı kazmak tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada annesinin mezarını kazmak ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlık kazdığını görmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, maneviyata yöneleceğine rivayet eder.

Rüyada eve mezar kazmak ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek mezarı kazmak makam edineceğine, itibar kazanacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments