Rüyada gömülü mezarı kazmak

Rüyada gömülü mezarı kazmak herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına, yüksek tahsil yapacağına delalettir.

Rüyada gömülü mezarı kazmak gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde aşırılıklar problemlere neden olabilir.

Rüyada gömülü mezarı kazmak iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, esenlik bulup, mutlu olacağına inanılır.

Rüyada gömülü mezarı açmak uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini toprağa gömülü görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gömülü para bulmak hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için allah’a şükran borçlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprağa gömülü görmek hayatının ve planlarının bozulacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada gömülü altın görmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada toprağa gömülü yumurta görmek yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına yorulur.

Rüyada gömülü yumurta görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments