Rüyada mezarlıkta mezar kazmak

Rüyada mezarlıkta mezar kazmak hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, variyetini çoğaltacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta mezar kazmak gördüyseniz:

  • Çalan kapıları açmayı unutmayın.

Rüyada annesinin mezarını kazmak atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar kazdığını görmek kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına tabir olunur.

Rüyada dedesinin mezarını kazmak kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, muradın yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gömülü mezarı kazmak sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, neşesini kaçıracağına inanılır.

Rüyada mezarlık kazmak rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ölüye mezar kazmak tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babanın mezarını kazmak hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi mezarını kazdığını görmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments