Rüyada ölünün mezarını kazmak

Rüyada ölünün mezarını kazmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, derde ve kedere düşeceğine, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların allah’ın izni ile açılacağına işarettir.

Rüyada ölünün mezarını kazmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kafasından geçenleri öğrenmek için net sorular sormanız gerekebilir.

Rüyada ölüye mezar kazmak az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün mezarını kazmak yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına rivayet eder.

Rüyada evin içinde mezar kazmak yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına delalet eder.

Rüyada dolu mezar kazmak yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine tabir olunur.

Rüyada annenin mezarını kazmak herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Rüyada yakının mezarını kazmak fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının mezarını kazmak ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada annesinin mezarını kazmak iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments