Rüyada mezarın başında oturmak

Rüyada mezarın başında oturmak ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarın başında oturmak gördüyseniz:

  • Net cevaplar almak istiyorsanız on göre sorular sormalısınız.

Rüyada mezar başında oturduğunu görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar başında oturmak iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarın başında oturmak yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine inanılır.

Rüyada merdiven başında oturmak çok üzüntülü yollardan geçeceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına tabir olunur.

Rüyada havuz başında oturmak kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine işarettir.

Rüyada dağ başında oturmak rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sofra başında oturmak belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine delalettir.

Rüyada merdivenin başında oturmak kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, yaşamının yoluna gireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments