Rüyada merdiven başında oturmak

Rüyada merdiven başında oturmak kafasını toparlayamayacağına, yeni bir yol çizileceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, başının belaya girmeyeceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, hasret gidereceğine, alışveriş yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdiven başında oturmak gördüyseniz:

  • Dedim ya, daha çok parasal olaylar öne çıkıyor.

Rüyada merdiven başında oturmak maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, zor zamanların biteceğine delalet eder.

Rüyada merdivenin başında oturmak sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına delalettir.

Rüyada merdivende oturmak kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada merdivenlerde oturmak emeklerin boş yere harcanacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek merdivende oturmak daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine delalet eder.

Rüyada merdivende oturduğunu görmek eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada merdiven basamağında oturmak uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına işaret eder.

Rüyada merdivene oturmak toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, söylediklerinin çıkacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments