Rüyada ateş başında oturmak

Rüyada ateş başında oturmak bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, günlerinin güzelleşeceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine yorulur.

Rüyada ateş başında oturmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler aniden sizin belli plan veya programlarınızın arkasında olduklarını söyleyebilirler.

Rüyada ateş başında oturmak kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, yeni mallara sahip olacağına yorulur.

Rüyada ateşe oturmak ortaklıklar varsa da bozulacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başının üstünde ateş görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine işarettir.

Rüyada mezarın başında oturmak kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada mezar başında oturduğunu görmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada mezar başında oturmak üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına işaret eder.

Rüyada kabir başında oturmak huzurlu günler görüleceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına işaret eder.

Rüyada tek başına oturmak maddi olarak çok rahat olunacağına, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments