Rüyada merdivenin başında oturmak

Rüyada merdivenin başında oturmak maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, elinin de bolluk göreceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, şansının geri döneceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenin başında oturmak gördüyseniz:

  • Ailenizle birlkte, evle ilgili bir konuyla ilgilenebilirsiniz.

Rüyada merdiven başında oturmak elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada merdivenin başında oturmak işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, endişelerini silip atacağına yorulur.

Rüyada merdivenlerde oturmak girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, güç ve kudret kazanacağına rivayet eder.

Rüyada merdivene oturmak öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine inanılır.

Rüyada merdivende oturduğunu görmek zorlu bir dönem geçirileceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına rivayet eder.

Rüyada merdiven basamağında oturmak girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, sağlıklı ve zinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdivende oturmak onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına tabir olunur.

Rüyada merdiven oturmak sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments