Rüyada merdivenlerden düşmek

Rüyada merdivenlerden düşmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, daha temkinli ve garantici olacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına, hem yeni yerler göreceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına alamet eder.

Rüyada merdivenlerden düşmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri deneme veya ufak oyunlar oynama niyetindeyseniz, çok faydalı olmayabilir.

Rüyada merdivenden kayıp düşmek ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta merdivenden düşmek çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdivenlerden düşmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek merdivenden düşmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, maddi açıdan ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden boşluğa düşmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivende düşmek hem de çok üzüleceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına alamet eder.

Rüyada merdivene düşmek hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada okulun merdiveninden düşmek sağlık ve şifa bulacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments