Rüyada okulun merdiveninden düşmek

Rüyada okulun merdiveninden düşmek maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada okulun merdiveninden düşmek gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşmeli, yeni kişilerle tanışmalı, daha önce denemediğiniz şeyler denemelisiniz.

Rüyada okulun merdiveninden düşmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine işarettir.

Rüyada okul merdiveni görmek üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada okul merdiveni çıkmak bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada okul merdivenlerinden çıkmak insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada okulda merdiven çıkmak olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine delalettir.

Rüyada okul merdivenlerinden inmek feraha ereceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada okul merdiveninden inmek bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada okulda düşmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, kalbini kıracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments