Rüyada merdivene düşmek

Rüyada merdivene düşmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, dualarına karşılık alacağına, güçlükle elde edilecek başarı, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine delalettir.

Rüyada merdivene düşmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki aktivitelerin keyfini çıkartabilir veya siz kendiniz bir toplantı organize edebilirsiniz.

Rüyada merdiven basamaklarından düşmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okulun merdiveninden düşmek yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada merdiven boşluğundan düşmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenden düşmekten kurtulmak aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden aşağı düşmek insanları sakinleştireceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdivenden çıkarken düşmek işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada tahta merdivenden düşmek hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada ağaç merdivenden düşmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments