Rüyada tahta merdivenden düşmek

Rüyada tahta merdivenden düşmek başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada tahta merdivenden düşmek gördüyseniz:

  • Sizi duygusal anlamda zorlayan veya ani tepkiler vermenize neden olan kişiler evinizde veya iş hayatınızda ilişkilerinize zarar verebilirler.

Rüyada tahta merdivenden düşmek barış ve sevgi ortamında bulunacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine alamet eder.

Rüyada tahta merdiven çıkmak zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tahta merdiven taşımak aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada tahta merdivenle çıkmak illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta merdivene tırmanmak bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı rivayet eder.

Rüyada tahta merdivenden çıkmak özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına rivayet eder.

Rüyada tahta merdiven tırmanmak çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, iş sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahtadan merdiven görmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments