Rüyada merdivende düşmek

Rüyada merdivende düşmek zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivende düşmek gördüyseniz:

  • Bazı adımlar atmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada merdiven boşluğundan düşmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdiven boşluğuna düşmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, onlarla doyasıya vakit geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdiven çıkarken düşmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, onlar sayesinde kalkınacağına işaret eder.

Rüyada okulun merdiveninden düşmek kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdivenden kayıp düşmek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada merdivenden aşağı düşmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, kısmetlerinin de kapanacağına işaret eder.

Rüyada yürüyen merdivenden düşmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, hayır duaları alacağına alamet eder.

Rüyada merdiven çıkmak ve düşmek onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments