Rüyada merdivenden kayıp düşmek

Rüyada merdivenden kayıp düşmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına alamet eder.

Rüyada merdivenden kayıp düşmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere soracak çok fazla sorunuz olabilir.

Rüyada merdivenden kayıp düşmek kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine inanılır.

Rüyada kayıp yere düşmek özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada buzda kayıp düşmek ilişkilerin noktalanacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına delalettir.

Rüyada karda kayıp düşmek sağlıklı bir ömür süreceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada ayağı kayıp yere düşmek işsiz ve ekmeksiz kalacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine işarettir.

Rüyada kayıp düşmek işlerinin de bir düzene oturacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine alamet etmektedir.

Rüyada banyoda kayıp düşmek yeni bir başlangıç yapmaya, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Rüyada suda kayıp düşmek şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments