Rüyada arkadaşının merdivenlerden düştüğünü görmek

Rüyada arkadaşının merdivenlerden düştüğünü görmek eve kapanıp, kendine döneceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, verimin kaçacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve allah’a şükredecek durumlara geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının merdivenlerden düştüğünü gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, sosyal yaşamınızı veya imajınızı ilgilendiren konuların ön plana çıkacağı bir süreç başlıyor.

Rüyada arkadaşının merdivenlerden düştüğünü görmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının merdivenden düştüğünü görmek dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada merdivenden düşüp ölmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına işaret eder.

Rüyada başkasının merdivenden düştüğünü görmek başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, çok başarılı işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada merdivenden düştüğünü görmek başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine delalet eder.

Rüyada merdivenden düşecek gibi olmak şansın ve kısmetin kapanacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada oğlunun merdivenden düştüğünü görmek kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden birinin düştüğünü görmek elindeki imkanların artacağına, ekmeğine leke süreceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments