Rüyada merdivenden aşağı inmek

Rüyada merdivenden aşağı inmek kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, yurtdışına gidileceğine, alnına sürülen lekeden allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada merdivenden aşağı inmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları abartmanız veya aşırıya kaçmanız durumunda kötü görünebilirsiniz.

Rüyada merdivenden aşağıya inmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dik merdivenden aşağı inmek üzüntülerinin biteceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına tabir olunur.

Rüyada merdiven aşağı inmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada merdivenden aşağı inmek kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, işlerin aksamayacağına inanılır.

Rüyada merdivenle aşağı inmek zahmete ve derde düşeceğine, insanlar tarafından tanınacağına delalet eder.

Rüyada yüksek binadan aşağıya inmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağdan aşağı inmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, işlerden hayır gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments