Rüyada merdivenden aşağıya inmek

Rüyada merdivenden aşağıya inmek insanlara öncülük edeceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, güzel ve yaşanılır hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdivenden aşağıya inmek gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı değerlendirirken ani karar almamaya özen gösterin.

Rüyada merdivenle aşağı inmek huzurlu günler geçirileceğine, kız çocuğunun olacağına yorulur.

Rüyada dik merdivenden aşağı inmek gerçeklere yüz çevrileceğine, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenden aşağı inmek verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, mutsuz ve hasta olacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdiven aşağı inmek başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdivenden aşağıya inmek destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, doğru yatırımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada yokuş aşağıya inmek işindeki verimliliğinin artacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yamaçtan aşağı inmek zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına tabir olunur.

Rüyada arabayla bayır aşağı inmek rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments