Rüyada merdivenden aşağı koşmak

Rüyada merdivenden aşağı koşmak emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, kazancın günden güne artacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine işarettir.

Rüyada merdivenden aşağı koşmak gördüyseniz:

  • Yeni bir ilişkiye başlayabilir veya mevcut ilişkinizi yenileyebilirsiniz.

Rüyada merdivenden aşağı koşmak sorunsuz geçeceğine, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada dağdan aşağı koşmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bayır aşağı koşmak anlaşmazlıkların biteceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına işarettir.

Rüyada yokuştan aşağı koşmak hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bayırdan aşağı koşmak ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada iniş aşağı koşmak ettiği bütün duaların kabul olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yokuş aşağıya koşmak çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, hayra ve esenliğe delalettir.

Rüyada merdivenden aşağı atlamak başarıların devamlı olacağına, bir yandan cenaze olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments