Rüyada merdivenle aşağı inmek

Rüyada merdivenle aşağı inmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, asil kimselerden çıkacağına, variyetini çoğaltacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine işaret eder.

Rüyada merdivenle aşağı inmek gördüyseniz:

  • Çabuk pes etmemeli, istediğiniz sonuçları alana kadar devam etmelisiniz.

Rüyada merdivenle aşağı inmek zarara uğrayacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine rivayet eder.

Rüyada dik merdivenden aşağı inmek başarılarını arttıracağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenden aşağı inmek sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenden aşağıya inmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına alamet eder.

Rüyada merdiven aşağı inmek ahiret inancına göre yaşanacağına, kazancın büyük bir kısmının allah yolunda kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya inmek iş hayatında başarılı olmaya, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünden aşağı inmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dik yokuştan aşağı inmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments