Rüyada merdivenden aşağıya atlamak

Rüyada merdivenden aşağıya atlamak imkânların çok daha iyi olacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve allah’ın lütuflarına ereceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, kafasının sakinleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdivenden aşağıya atlamak gördüyseniz:

  • Ortaklık veya ortak kaynak paylaşımı gerektiren konulara girmeniz durumunda talihsiz durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada merdivenden aşağıya atlamak hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, güzel haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden aşağı atlamak hayırlı evlat sahibi olacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine işaret eder.

Rüyada gökyüzünden aşağı atlamak tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada pencereden aşağı atlamak eline çok büyük kazanç geçeceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada dağdan aşağı atlamak kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine işarettir.

Rüyada duvardan aşağı atlamak maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına işaret eder.

Rüyada binadan aşağı atlamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada apartmandan aşağı atlamak edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments