Rüyada merdivenden aşağı bakmak

Rüyada merdivenden aşağı bakmak özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden aşağı bakmak gördüyseniz:

  • Gereken gayreti göstermeniz durumunda işlerin saat gibi işlediğini göreceksiniz.

Rüyada merdivenden aşağı bakmak bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünden aşağıya bakmak herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada pencereden aşağı bakmak kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı allah yolunda harcayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada çatıdan aşağı bakmak ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağdan aşağı bakmak darda kalacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada çok yüksekten aşağı bakmak işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, kısmetin açılacağına tabir olunur.

Rüyada tepeden aşağıya bakmak sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments