Rüyada merdiven tepesinde durmak

Rüyada merdiven tepesinde durmak şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada merdiven tepesinde durmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanların hak ettiğiniz karşılığı vermeden sizden çok fazla çalışma beklediklerini düşünebilirsiniz.

Rüyada merdiven tepesinde durmak iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tepede durmak girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdiven üstünde durmak yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine inanılır.

Rüyada merdivende durmak dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine yorulur.

Rüyada merdiven altında durmak yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, eve kapanacağına delalet eder.

Rüyada merdivenin en üstünde durmak sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, kime danışacağını bilemez olacağına işaret eder.

Rüyada merdivenin başında durmak böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına işarettir.

Rüyada merdivenin tepesine çıkmak büyük miktarda kazanç elde edileceğine, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments