Rüyada merdivenin tepesine çıkmak

Rüyada merdivenin tepesine çıkmak bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine yorulur.

Rüyada merdivenin tepesine çıkmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, bazı üzücü sözler sizi çekememelerinden kaynaklanabilir.

Rüyada merdivenin en tepesine çıkmak karlı çıkacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenin tepesine çıkmak şifa ve ilaç bulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdiven tepesinde olmak güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini merdivenin tepesinde görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdiven tepesinde durmak kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına işarettir.

Rüyada merdivenin tepesinde olmak elinin darlık görmeyeceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok yüksek bir tepeye çıkmak ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına inanılır.

Rüyada arabayla tepeye çıkmak dertlerinden kurtulacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments