Rüyada merdivenin başında durmak

Rüyada merdivenin başında durmak yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, insanlar tarafından tanınacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenin başında durmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda değişiklik yapma ihtiyacı doğabilir.

Rüyada merdivenin başında durmak kolaylık elde edeceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada merdiven tepesinde durmak can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine işarettir.

Rüyada merdiven altında durmak sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, bahtın açık olmasına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenin en üstünde durmak borçlarını ödeyip kurtulacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine yorulur.

Rüyada merdivende durmak üzücü haberler alacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine delalettir.

Rüyada merdiven üstünde durmak geniş bir rızka kavuşacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına tabir olunur.

Rüyada mezarın başında durmak hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baş aşağı durmak onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments