Rüyada merdiven altında durmak

Rüyada merdiven altında durmak istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, çok büyük paralar kazanacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada merdiven altında durmak gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu korumak istiyorsanız arkadaşlarınıza veya ekip çalışmasına ihtiyacınız olacak.

Rüyada merdiven altında durmak kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, eğitimlerinin iyi olacağına inanılır.

Rüyada merdivenin en üstünde durmak endişeli durumların son bulacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine inanılır.

Rüyada merdiven tepesinde durmak çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdivende durmak eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, yanlış kişilere denk geleceğine inanılır.

Rüyada merdivenin başında durmak cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdiven üstünde durmak rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına delalet eder.

Rüyada yağmur altında durmak maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine alamet eder.

Rüyada köprü altında durmak çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments