Rüyada sonsuz boşluğa düşmek

Rüyada sonsuz boşluğa düşmek hasret ve özlem gidereceğine, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, kazancının her geçen gün artacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine inanılır.

Rüyada sonsuz boşluğa düşmek gördüyseniz:

  • Birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilerle bağlantı kurmanız size iyi gelebilir.

Rüyada sonsuz boşluğa düşmek atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, elde edilen nasibin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sonsuz boşluk görmek kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada sonsuz yeşillik görmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, üzüntüden sonra ferahlamaya delalet eder.

Rüyada sonsuzluk görmek kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sonsuz yol görmek kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine işaret eder.

Rüyada sonsuz deniz görmek çok iyi şeylere, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sonsuz merdiven görmek işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdiven boşluğuna düşmek hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments