Rüyada merdiven boşluğundan atlamak

Rüyada merdiven boşluğundan atlamak aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, zaferler kazanacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, hayatını yoluna sokacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdiven boşluğundan atlamak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde veya emlakla ilgili konularda yapacağınız değişiklikler yeni ilgi alanları keşfetmenizi sağlayabilir.

Rüyada merdiven boşluğundan atlamak içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine tabir olunur.

Rüyada yüksekten boşluğa atlamak işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada boşluktan atlamak yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdiven boşluğu görmek sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına delalet eder.

Rüyada merdiven boşluğuna düşmek çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdiven boşluğundan düşmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine yorulur.

Rüyada merdivenden boşluğa düşmek çok büyük kazançlar sağlayacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine inanılır.

Rüyada uzay boşluğunda olmak kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments