Rüyada merdiven boşluğu görmek

Rüyada merdiven boşluğu görmek önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, mal mülk kazanacağına, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına alamet eder.

Rüyada merdiven boşluğu gördüyseniz:

  • Bazı konularda sabit fikirli bir görüntü vermemeye dikkat etmelisiniz.

Rüyada merdiven boşluğundan düşmek hafif ve iyi hissedeceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine işaret eder.

Rüyada merdiven boşluğundan atlamak maceralara atılacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Rüyada merdiven boşluğu görmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına rivayet eder.

Rüyada merdiven boşluğuna düşmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden boşluğa düşmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada boşlukta uçmak kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada asansörün boşluğuna düşmek yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına rivayet eder.

Rüyada yüksekten boşluğa düşmek büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, hakkı olanlara kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments