Rüyada mercimek çorbası içtiğini görmek

Rüyada mercimek çorbası içtiğini görmek birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, aç kalacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, hem çok mutlu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına inanılır.

Rüyada mercimek çorbası içtiğini gördüyseniz:

  • Belirsiz konuşmalar veya net olmayan mesajlar ise, suların bulandırılması anlamına gelebilir.

Rüyada mercimek çorbası içtiğini görmek eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine işarettir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası içmek huzurlu hissedileceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına inanılır.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yemek çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mercimek çorbası yapmak uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil mercimek çorbası pişirmek tüm arzularının yerine geleceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra allah’a şükredilmesi gerektiğine rivayet etmektedir.

Rüyada mercimek çorba görmek hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı mercimek çorbası yapmak ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada mercimek çorba pişirmek hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, işinden çıkarılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments