Rüyada mercimek çorba pişirmek

Rüyada mercimek çorba pişirmek artık kötü günler yaşamayacağına, onun her zaman başında olacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mercimek çorba pişirmek gördüyseniz:

  • Yalnız bunu fazla ciddiye alarak, ek sorumluluklar yüklenmemelisiniz.

Rüyada yeşil mercimek çorbası pişirmek eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Rüyada mercimek çorbası pişirmek uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına tabir olunur.

Rüyada mercimek çorbası pişirdiğini görmek maddi anlamda rahatlamaya, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere işarettir.

Rüyada mercimek çorba pişirmek olumlu gelişmeler yaşayacağına, kara kara düşüneceğine yorulur.

Rüyada mercimek çorbası görmek iyi bir kariyer edineceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada mercimek çorbası dökmek çok kıskanacağı bir kişi olacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  delalet eder.

Rüyada mercimek çorbası yapmak çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine delalettir.

Rüyada mercimek çorbası dağıtmak kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments