Rüyada mercimek çorba görmek

Rüyada mercimek çorba görmek kazancının da garanti ve sabit olacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına alamet eder.

Rüyada mercimek çorba gördüyseniz:

  • Hangisinin öncelikle ele alınması gerektiğine dair ipuçları belirgin hale gelebilir.

Rüyada mercimek çorba pişirmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada mercimek çorbası ikram etmek dünya malının çoğalacağına, beden sağlığının zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada mercimek çorbası dökmek ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine alamet eder.

Rüyada mercimek çorbası pişirmek allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada mercimekli çorba görmek mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına işarettir.

Rüyada mercimek çorbası içmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mercimek çorba görmek çok büyük çaba sarfedeceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mercimek çorba içmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments