Rüyada kanat takmak

Rüyada kanat takmak yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, sağlığının yerine geleceğine, işinde ustalaşacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına inanılır.

Rüyada kanat takmak gördüyseniz:

  • Olumlu gelişmeleri sevdiğiniz bir kişiyle kutlamak isteyebilirsiniz.

Rüyada melek kanadı takmak dünyanın kendisine galip gelmesine, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine yorulur.

Rüyada kanat takmak aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin burnunun kanadığını görmek dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada kalbinin kanadığını görmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kanadı kırık muhabbet kuşu görmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine işaret eder.

Rüyada topuğunun kanadığını görmek başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına alamet eder.

Rüyada göbeğin kanadığını görmek böylece geçim derdinin baş göstereceğine, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada ayak tabanının kanadığını görmek sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments