Rüyada mavi timsah görmek

Rüyada mavi timsah görmek kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, böylece hayatından memnun olacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, yeni bir yola gireceğine inanılır.

Rüyada mavi timsah gördüyseniz:

  • Kendinizde veya evinizde yapacağınız değişiklikler imajınızı güçlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada mavi timsah görmek insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev içinde timsah görmek rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada timsah derisi yüzmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada gölün içinde timsah görmek büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada yatağın altında timsah görmek kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde timsah görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, geçmişini arkada bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada timsah yılan görmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına delalet eder.

Rüyada derisi yüzülmüş timsah görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments