Rüyada yatağın altında timsah görmek

Rüyada yatağın altında timsah görmek aile bireylerinden biri ile tartışacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, büyük bir yenilgi alacağına, mal mülk sahibi olacağına, işlerin hafifleyeceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, esenliğe kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada yatağın altında timsah gördüyseniz:

  • Beli anlaşmalarınızın, evraklarınızın veya askıda kalmış konuların üzerinden dikkatle geçmeden ani girişimlerde bulunmamalı, ani değişikliklerden kaçınmalısınız.

Rüyada yatağın altında timsah görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, kişinin içinin daralacağına yorulur.

Rüyada yatakta timsah görmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatakta altına yapmak sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine işaret eder.

Rüyada yatak altına saklanmak vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine tabir olunur.

Rüyada yatağının altında yılan görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada yatakta altın bulmak evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada yatak altında yılan görmek hasta ise daha kötüye gideceğine, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine işaret eder.

Rüyada yatağın altında fare görmek yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments