Rüyada gölün içinde timsah görmek

Rüyada gölün içinde timsah görmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gölün içinde timsah gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız hobilerinizi veya işlerinizi genişletmenin yollarını arayabilirsiniz.

Rüyada gölün içinde timsah görmek çok kazançlı yatırımlara gireceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine alamet eder.

Rüyada evin içinde timsah görmek kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada havuzun içinde timsah görmek annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine delalettir.

Rüyada ev içinde timsah görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına rivayet eder.

Rüyada denizin içinde timsah görmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz içinde timsah görmek bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, rahat bir hayatın kapısının açılacağına tabir olunur.

Rüyada timsahı suyun içinde görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada su içinde timsah görmek durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments