Rüyada denizde timsah görmek

Rüyada denizde timsah görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, daha fazla para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada denizde timsah gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var veya ilişkilerinizi güçlendirmenizi sağlayacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada denizin içinde timsah görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine yorulmaktadır.

Rüyada timsahı denizde görmek elinin kolunun bağlanacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz ve timsah görmek maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada deniz içinde timsah görmek kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine delalettir.

Rüyada denizde yavru timsah görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada deniz timsah görmek kendini toparlayamayacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde yüzen timsah görmek sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde timsahlar görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments