Rüyada kısa şort giymek

Rüyada kısa şort giymek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, tüm kalbi ile allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada kısa şort giymek gördüyseniz:

  • Uzun veya kısa fark etmiyor.

Rüyada kısa şort giymek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına inanılır.

Rüyada yeşil şort giymek donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada şort giymek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kot şort giymek sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah şort giymek kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada pembe şort giymek gelirinin düşeceğine, allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı şort giymek atılan adımların ferahlığa çıkacağına, daha rahat para kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi şort giymek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments