Rüyada mavi renk gül görmek

Rüyada mavi renk gül görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine işarettir.

Rüyada mavi renk gül gördüyseniz:

  • Başarılı bir ekip çalışması yapmanız da olasıdır.

Rüyada mavi renk gül görmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine inanılır.

Rüyada mavi gül görmek işinin gücünün hep rast gideceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi gül koparmak işlerinin kötüleşeceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine yorulur.

Rüyada mavi gül almak güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına delalettir.

Rüyada mavi ve beyaz gül görmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine işaret eder.

Rüyada mavi gül toplamak çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına yorulur.

Rüyada mavi gül ağacı görmek onu doyasıya yaşayacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine inanılır.

Rüyada mavi gül yaprağı görmek üzüntülerin daha da artacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments