Rüyada mavi gül yaprağı görmek

Rüyada mavi gül yaprağı görmek kem gözlere gelineceğine, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, şansın her zaman kişiden yana olacağına, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına tabir olunur.

Rüyada mavi gül yaprağı gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için güzel şeyler yapma ihtimaliniz varsa, kendinizi tutmamalı veya uzlaşılması gereken konularda ödünler vermemelisiniz.

Rüyada mavi gül yaprağı görmek kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz gül yaprağı görmek herkesin takdirini toplayacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada kırmızı gül yaprakları görmek sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada beyaz gül yaprakları görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gül yaprağı dökmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, verimin ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil yapraklı gül görmek çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı gül yaprağı görmek karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gül yaprağı görmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments