Rüyada mavi gül koparmak

Rüyada mavi gül koparmak bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine işarettir.

Rüyada mavi gül koparmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, iş yaşamınızı veya arkadaşlarınızı ilgilendiren konularda önemli olaylar meydana gelebilir veya bazı haberler ortaya çıkabilir.

Rüyada mavi gül koparmak çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi gül yaprağı görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine alamet eder.

Rüyada mavi gül görmek büyük maddi zararlara uğrayacağına, bunalımlı günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada mavi gül koklamak sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada mavi gül toplamak birçok işin birlikte yapılacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına yorulur.

Rüyada mavi ve beyaz gül görmek huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi renk gül görmek ekmeğinin de artacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi gül almak uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, hane halkı ile tartışma yaşayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments