Rüyada mavi ve beyaz gül görmek

Rüyada mavi ve beyaz gül görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, az da olsa feraha çıkılacağına, mevki makam sahibi olunacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi ve beyaz gül gördüyseniz:

  • Fiziksel aktiviteler, seyahatler veya iletişim ağınızı genişletmeniz size yardımcı olabilir.

Rüyada mavi ve beyaz gül görmek sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına yorulur.

Rüyada mavi gül almak iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına alamet eder.

Rüyada mavi renk gül görmek üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına yorulur.

Rüyada mavi gül koparmak huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi gül yaprağı görmek sıkılacağı bir haber almaya, gereksiz bir harcama yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi gül görmek bir fitne çıkarmaya, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına işaret eder.

Rüyada mavi gül koklamak kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada mavi gül ağacı görmek başarı kaydedeceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments