Rüyada mavi gül görmek

Rüyada mavi gül görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, insanlara olan güvenini kaybedeceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada mavi gül gördüyseniz:

  • Birkaç farklı alana doğru çekiliyor olabilirsiniz.

Rüyada mavi renk gül görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi gül toplamak bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi gül almak böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi gül koklamak geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına inanılır.

Rüyada mavi gül koparmak kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi gül ağacı görmek sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına alamet eder.

Rüyada mavi gül yaprağı görmek kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi ve beyaz gül görmek birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments