Rüyada mavi gül almak

Rüyada mavi gül almak aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, para kazanmaya başlayacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi gül almak gördüyseniz:

  • Kafanızda çeşitli fikirler olabilir.

Rüyada mavi gül görmek çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi ve beyaz gül görmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi gül toplamak âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine işarettir.

Rüyada mavi renk gül görmek yüzünün güleceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi gül almak çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine delalettir.

Rüyada mavi gül koparmak çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine yorulur.

Rüyada mavi gül koklamak sağlık sorunlarından kurtulmaya, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine tabir olunur.

Rüyada mavi gül yaprağı görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments