Rüyada kertenkele yakalamak

Rüyada kertenkele yakalamak rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, olayın ağız münakaşasına varacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine alamet eder.

Rüyada kertenkele yakalamak gördüyseniz:

  • İmajınız, kariyeriniz veya toplum içerisindeki duruşunuzla ilgili konularda hassaslaşabilirsiniz.

Rüyada kertenkele yakalamak bazı tartışmalar yaşayacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına işarettir.

Rüyada su kertenkelesi görmek insanlara küsüleceğine, işlerinin hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kanatlı kertenkele görmek hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine delalet eder.

Rüyada büyük bir kertenkele görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kertenkele görmek çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada mavi kertenkele görmek işlerin ve düzenin bozulacağına, dertlerinin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kuyruksuz kertenkele görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada kertenkele yavrusu görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments