Rüyada mavi ipek kumaş görmek

Rüyada mavi ipek kumaş görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, zor durumlarda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada mavi ipek kumaş gördüyseniz:

  • Beklenmedik şanssızlıklar yüzünden başarısız olabilirsiniz.

Rüyada mavi ipek kumaş görmek emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ipek kumaş satın almak rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil ipek kumaş görmek işlerin çok kötü bir hale geleceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına yorulur.

Rüyada ipek kumaş almak hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ipekli kumaş görmek hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına işaret eder.

Rüyada ipek kumaş görmek ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı ipek kumaş görmek aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada mavi ipek elbise giymek gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments